0

Macchiato Oats

10 minuten (+ 1 nacht in de koelkast) Haverzemelen 2 personen

Ingrediënten

  • 60 gram havermout (eventueel glutenvrij)
  • 20 gram haverzemelen (eventueel glutenvrij)
  • 2 theelepsl chiazaad
  • 300 milliliter plantaardige melk
  • 1 eetlepel ahornsiroop
  • 2 espresso's
  • 150 milliliter warme melk of melkschuim

Bereidingswijze

1

Maak de overnight oats in de avond alvast klaar. Meng de havermout, haverzemelen, chiazaad, ahornsiroop en plantaardige melk. Doe dit mengsel in een bakje en dek het af. Zet de overnight oats een nachtje in de koelkast.

2

Verdeel het mengsel de volgende ochtend over twee glaasjes. Giet hier een warme espresso en wat warme melk of melkschuim overheen. That’s it! Klaar zijn je Macchiato oats.

Meer inspiratie?
Download ons GRATIS magazine!