0

Zomerse Mueslirepen

Havervlokken 8 personen

Ingrediënten

  • 150 gram havervlokken
  • 30 gram kokosschaafsel
  • 30 gram amandelbloem
  • Snuf zout
  • Half zakje bakpoeder
  • 5 gram gevriesdroogde aardbei
  • 50 gram kokosolie
  • 60 gram notenboter of pindakaas naar keuze
  • 50 gram agavesiroop
  • 25 gram gepofte rijst

Bereidingswijze

1

Verwarm de oven voor op 180 graden Celcius. Bekleed een ovenschaal van ongeveer 20x20 centimenter met bakpapier. Verdeel de havervlokken en kokosschaafsel over de ovenschaal en bak ongeveer 10 minuten in de voorverwarmde oven.

2

Doe de getoaste havervlokken en kokosschaafsel, samen met de gepofte rijst, amandelbloem, zout, bakpoeder en de gevriesdroogde aardbeien in een kom.

3

Zet een kleine pan op laag vuur en voeg de kokosolie, agavesiroop en de amandelboter toe. Roer totdat de kokosolie is gesmolten en en het een geheel is. Haal van het vuur en voeg het toe aan de kom met droge ingrediënten. Mix dit goed door elkaar.

4

Doe de mix in de met bakpapier bekleedde ovenschaal en druk de mix goed aan met de bolle kant van een lepel. Laat minstens een uur afkoelen in de koelkast en snijd daarna in repen. Je kunt ze tot acht dagen in de koelkast bewaren in een afgesloten bak.

[ti_wishlists_addtowishlist product_id="1813"]
Havervlokken

Havervlokken

1,99

Meer inspiratie?
Download ons GRATIS magazine!