Verwarm de oven voor op 180°C.
Doe de kokosolie, donkerbruine basterdsuiker, melasse en het water in een kom en mix het zo goed mogelijk door elkaar. Het zal niet helemaal één geheel worden, maar dat is niet erg!
Voeg in een andere kom de bloem, de havervlokken, het bakpoeder, de baksoda, het zout en de kaneel toe en meng dit goed door elkaar.
Voeg nu de droge ingredienten toe aan de natte ingredienten en mix tot één geheel.
Voeg als laatste de rozijnen en de walnoten toe aan het deeg. Het deeg hoort wat plakkerig te zijn.
Maak bollen van 100 gram deeg en druk ze lichtjes aan op een me bakpapier beklede bakplaat. Bak de koeken in 10-12 minuten gaar. Baktijden kunnen variëren omdat iedere oven anders is. Laat goed afkoelen voordat je ze verpakt of opeet.
Mis geen enkele aanbieding en heerlijke recepten meer, meld aan voor de nieuwsbrief.
Je winkelmand is leeg.
Terug naar de webshop
Er is zoveel vraag naar onze heerlijke producten, dat we nu een tweede oven hebben in onze bakkerij. Daardoor lopen we helaas wel achter met produceren en kan het dus langer duren voor jouw favoriete producten weer op voorraad zijn. We doen ons uiterste best om alles bij te werken en zo snel mogelijk weer toe te voegen aan de webshop.