Verwarm de oven voor op 200 graden Celcius.
Doe 45 gram havermout in een blender of keukenmachine en maal tot een fijn meel.
Meng de havermeel, de banaan, sojamelk, lijnzaad, proteinepoeder, bakmeel, de kaneel, de vanille-extract en de snuf zout door elkaar.
Roer er daarna de frambozen, de twee eetlepels havervlokken, gehakte pinda's en pitten doorheen. Giet in een een ovenbestendige kom.
Garneer eventueel met extra frambozen, banaan en pinda's.
Bak in ongeveer 25 minuten klaar. Smakelijk!
Breakfast-enthusiast Bente van het instagramaccount bentesbrekkiebonanza ontwikkelde dit heerlijke recept met onze havervlokken. Op haar pagina vind je de meest heerlijke ontbijtinspiratie!
Mis geen enkele aanbieding en heerlijke recepten meer, meld aan voor de nieuwsbrief.
Je winkelmand is leeg.
Terug naar de webshop
Er is zoveel vraag naar onze heerlijke producten, dat we nu een tweede oven hebben in onze bakkerij. Daardoor lopen we helaas wel achter met produceren en kan het dus langer duren voor jouw favoriete producten weer op voorraad zijn. We doen ons uiterste best om alles bij te werken en zo snel mogelijk weer toe te voegen aan de webshop.