5 minuten
Frambozen Kokos Zoats
Pindakaas & Frambozen Baked Oats
HavervlokkenIngrediënten
- 45 gram + 2 eetlepels havervlokken
- halve banaan
- 80 milliliter (soja)melk
- 1 eetlepel lijnzaad
- 1 eetlepel proteine poeder (optioneel)
- halve theelepel bakpoeder
- flinke snuf kaneel
- halve theelepel vanille extract
- snuf zout
- frambozen (vries of vers)
- gehakte pinda's
- optioneel: zonnebloem- of pompoenpitten
Bereidingswijze
1
Verwarm de oven voor op 200 graden Celcius.
2
Doe 45 gram havermout in een blender of keukenmachine en maal tot een fijn meel.
3
Meng de havermeel, de banaan, sojamelk, lijnzaad, proteinepoeder, bakmeel, de kaneel, de vanille-extract en de snuf zout door elkaar.
4
Roer er daarna de frambozen, de twee eetlepels havervlokken, gehakte pinda's en pitten doorheen. Giet in een een ovenbestendige kom.
5
Garneer eventueel met extra frambozen, banaan en pinda's.
6
Bak in ongeveer 25 minuten klaar. Smakelijk!
7
Breakfast-enthusiast Bente van het instagramaccount bentesbrekkiebonanza ontwikkelde dit heerlijke recept met onze havervlokken. Op haar pagina vind je de meest heerlijke ontbijtinspiratie!