I.V.M. grote drukte bij PostNL kan de levertijd 3 tot 4 werkdagen vertraging oplopen. Gratis verzending NL vanaf € 30,- // BE vanaf € 30,-
0

Pindakaas & Frambozen Baked Oats

Havervlokken

Ingrediënten

  • 45 gram + 2 eetlepels havervlokken
  • halve banaan
  • 80 milliliter (soja)melk
  • 1 eetlepel lijnzaad
  • 1 eetlepel proteine poeder (optioneel)
  • halve theelepel bakpoeder
  • flinke snuf kaneel
  • halve theelepel vanille extract
  • snuf zout
  • frambozen (vries of vers)
  • gehakte pinda's
  • optioneel: zonnebloem- of pompoenpitten

Bereidingswijze

1

Verwarm de oven voor op 200 graden Celcius.

2

Doe 45 gram havermout in een blender of keukenmachine en maal tot een fijn meel.

3

Meng de havermeel, de banaan, sojamelk, lijnzaad, proteinepoeder, bakmeel, de kaneel, de vanille-extract en de snuf zout door elkaar.

4

Roer er daarna de frambozen, de twee eetlepels havervlokken, gehakte pinda's en pitten doorheen. Giet in een een ovenbestendige kom.

5

Garneer eventueel met extra frambozen, banaan en pinda's.

6

Bak in ongeveer 25 minuten klaar. Smakelijk!

7

Breakfast-enthusiast Bente van het instagramaccount bentesbrekkiebonanza ontwikkelde dit heerlijke recept met onze havervlokken. Op haar pagina vind je de meest heerlijke ontbijtinspiratie!

Add to Wishlist
Havervlokken

Havervlokken

1,99