0

Pindakaas & Frambozen Baked Oats

Havervlokken

Ingrediënten

  • 45 gram + 2 eetlepels havervlokken
  • halve banaan
  • 80 milliliter (soja)melk
  • 1 eetlepel lijnzaad
  • 1 eetlepel proteine poeder (optioneel)
  • halve theelepel bakpoeder
  • flinke snuf kaneel
  • halve theelepel vanille extract
  • snuf zout
  • frambozen (vries of vers)
  • gehakte pinda's
  • optioneel: zonnebloem- of pompoenpitten

Bereidingswijze

1

Verwarm de oven voor op 200 graden Celcius.

2

Doe 45 gram havermout in een blender of keukenmachine en maal tot een fijn meel.

3

Meng de havermeel, de banaan, sojamelk, lijnzaad, proteinepoeder, bakmeel, de kaneel, de vanille-extract en de snuf zout door elkaar.

4

Roer er daarna de frambozen, de twee eetlepels havervlokken, gehakte pinda's en pitten doorheen. Giet in een een ovenbestendige kom.

5

Garneer eventueel met extra frambozen, banaan en pinda's.

6

Bak in ongeveer 25 minuten klaar. Smakelijk!

7

Breakfast-enthusiast Bente van het instagramaccount bentesbrekkiebonanza ontwikkelde dit heerlijke recept met onze havervlokken. Op haar pagina vind je de meest heerlijke ontbijtinspiratie!

Add to Wishlist
Havervlokken

Havervlokken

1,99

Meer inspiratie?
Download ons GRATIS magazine!