Doe de ontpitte dadels, pindakaas, gesmolten kokosolie en ahornsiroop in een hakmolen of keukenmachine. Mix alles tot een gladde, plakkerige massa.
Meng in een mengkom de havervlokken, amandelschaafsel en het zeezout. Voeg het pindakaasmengsel toe en roer alles goed door elkaar.
Bekleed een vierkante bakvorm met bakpapier en doe hier het haver-pindakaasmengsel in. Druk het met de bolle kant van een lepel stevig aan. Zet 30 minuten in de koelkast.
Hak de pure chocolade fijn. Smelt deze au bain marie. Voeg de kokosolie toe en roer deze door de chocolade. Haal de bakvorm uit de koelkast en giet de chocolade over de haverrepen. Zet de vorm terug in de koelkast en laat de repen in 2 uur volledig uitharden.
Haal de repen met het bakpapier uit de vorm. Snijd in blokjes of repen. Garneer met een beetje grof zeezout. Bewaar in de koelkast.
Mis geen enkele aanbieding en heerlijke recepten meer, meld aan voor de nieuwsbrief.
Your cart is currently empty.
Return to Shop
We hebben onze muesli’s verbeterd. Het kan zijn dat je bij je bestelling nog verpakkingen krijgt met de oude receptuur, al met de nieuwe, of een mix. We maken natuurlijk eerst de voorraad van de oude recepturen op. Als je een zak met de nieuwe receptuur hebt is deze te herkennen aan de groene sticker met “Nieuw recept” op de voorkant.