Verwarm de oven voor op 175 graden Celcius.
Vermaal de havervlokken tot havermeel in een blender of keukenmachine. Meng met de cacao, baking soda en het zout.
Smelt de chocolade au bain marie. Meng de appelmoes en het vanille-extract er doorheen. Voeg dit samen met het havermengsel. Spatel 3/4 van de frambozen er doorheen.
Beleg een brownieblik met bakpapier en schep het browniemengsel erin. Druk de rest van de frambozen zachtjes in het beslag. Bak voor 40 minuten.
Laat de brownies afkoelen en plaats ze, wanneer afgekoeld, voor minimaal een uur in de koelkast om stevig te worden. Nog even geduld dus, maar dan heel hard genieten!
"Romantischer dan deze super fudgy, vegan chocolade brownies met frambozen gaat je dessert niet worden. En of je ze nu in je eentje, met z’n tweetjes of met een hele groep eet: driedubbel genieten ga je sowieso." - Miriam, The Veggie Reporter The Veggie Reporter ontwikkelde dit heerlijke recept voor ons. Op haar blog vind je de makkelijkste, lekkerste en meest creatieve plantaardige recepten en blogposts.
Mis geen enkele aanbieding en heerlijke recepten meer, meld aan voor de nieuwsbrief.
Je winkelmand is leeg.
Terug naar de webshop