0

Aspergequiche

45 min Havervlokken 6 personen

Ingrediënten

  • 100g De Halm Havervlokken
  • 80g amandelsnippers
  • 140g feta kaas
  • 1 opgeklopt ei
  • 4 stelen asperges
  • ½ rode ui
  • 200g hamreepjes
  • ½ tl rozemarijn en tijm
  • Snufje zout en peper
  • Verse basilicum
  • Scheutje olie
  • Scheutje basilicumazijn

Bereidingswijze

1

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.

2

Mix de havervlokken

3

kruiden en amandelsnippers door elkaar

4

voeg als laatste het opgeklopt ei toe.

5

Neem de ronde taartvorm en maak van de mix een bodem en rand. Zet het geheel voor 5-6 minuten in de oven.

6

Leg de asperges een paar minuten in kokend water en giet ze af.

7

Snij de ui en de asperge in grove stukken.

8

Haal de taartbodem uit de oven en bestrooi de bodem met de helft van de feta kaas

9

vervolgens de uien

10

asperges en ham.

11

Voeg als laatste de overige feta toe en strooi daar wat zout

12

peper en verse basilicum overheen. Schenk er ook nog wat olie overheen.

13

Bak de quiche 15-20 min en laat hem even afkoelen. Schenk voor serveren de basilicumazijn erover. Je kan dit recept zowel koud als warm eten.

Havervlokken
Tijdelijk uitverkocht

Havervlokken

1,99

Meer inspiratie?
Download ons GRATIS magazine!