Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.
Mix de havervlokken
kruiden en amandelsnippers door elkaar
voeg als laatste het opgeklopt ei toe.
Neem de ronde taartvorm en maak van de mix een bodem en rand. Zet het geheel voor 5-6 minuten in de oven.
Leg de asperges een paar minuten in kokend water en giet ze af.
Snij de ui en de asperge in grove stukken.
Haal de taartbodem uit de oven en bestrooi de bodem met de helft van de feta kaas
vervolgens de uien
asperges en ham.
Voeg als laatste de overige feta toe en strooi daar wat zout
peper en verse basilicum overheen. Schenk er ook nog wat olie overheen.
Bak de quiche 15-20 min en laat hem even afkoelen. Schenk voor serveren de basilicumazijn erover. Je kan dit recept zowel koud als warm eten.
Mis geen enkele aanbieding en heerlijke recepten meer, meld aan voor de nieuwsbrief.
Je winkelmand is leeg.
Terug naar de webshop