Verwarm de oven voor op 175 graden en bekleed een springvorm met bakpapier of vet hem goed in.
Meng in een kom de honing
eieren
olijfolie en appelmoes. Meng in een andere kom de havermout
het volkoren speltmeel
bakpoeder
kaneel
koekkruiden
wortel
rozijnen en walnoten. Voeg vervolgens het ‘natte mengsel’ toe aan de droge ingrediënten. Voeg de geraspte wortel toe en roer alles goed door elkaar.
Giet het beslag in de springvorm en zet de carrot cake in de oven. Bak hem een uurtje in de oven op 175 graden. Haal de cake uit de oven en prik er met een sateprikker in om te checken of hij gaar is. Komt de prikker er schoon uit
dan is hij gaar. Blijft er zacht deeg aan de prikker hangen
zet de cake dan nog zo’n 10 minuutjes terug in de oven.
Laat de cake afkoelen. Meng ondertussen de roomkaas met de honing en bestrijkt de bovenkant van de carrotcake met dit mengsel. Garneer hem met wat gehakte walnoten
Mis geen enkele aanbieding en heerlijke recepten meer, meld aan voor de nieuwsbrief.
Your cart is currently empty.
Return to Shop
We hebben onze muesli’s verbeterd. Het kan zijn dat je bij je bestelling nog verpakkingen krijgt met de oude receptuur, al met de nieuwe, of een mix. We maken natuurlijk eerst de voorraad van de oude recepturen op. Als je een zak met de nieuwe receptuur hebt is deze te herkennen aan de groene sticker met “Nieuw recept” op de voorkant.