Week de cashewnoten minstens 2 uur in kokend water. Je kunt ze ook een nacht laten staan.
Doe de havermout
gemengde noten
6 eetlepels maple syrup
cacaopoeder
hazelnootpasta
snufje zout en het water in een keukenmachine en maal het fijn. Het moet een beetje plakkerig zijn.
Bekleed een kleine springvorm met bakpapier en verdeel de mix over de bodem. Druk deze goed aan.
Doe vervolgens alle ingrediënten voor de cheesecake topping in de keukenmachine
dit zijn: de cashewnoten
kokosyoghurt
kokosolie
bevroren bessen
5 eetlepels maple syrup
vanille
citroensap en een scheutje water. Laat draaien totdat je een mooi egaal mengsel hebt.
Giet de mix over de bodem in de springvorm. Zet de taart nu in de vriezer en laat de bovenste laag stollen. De taart blijft een beetje smeuig
dus direct opeten. Maar dat vinden we niet erg toch? ;) Top de taart eventueel af met de blauwe bessen en hazelnoten voor een mooi plaatje.
Mis geen enkele aanbieding en heerlijke recepten meer, meld aan voor de nieuwsbrief.
Your cart is currently empty.
Return to Shop
We hebben onze muesli’s verbeterd. Het kan zijn dat je bij je bestelling nog verpakkingen krijgt met de oude receptuur, al met de nieuwe, of een mix. We maken natuurlijk eerst de voorraad van de oude recepturen op. Als je een zak met de nieuwe receptuur hebt is deze te herkennen aan de groene sticker met “Nieuw recept” op de voorkant.