Week de cashewnoten minstens 2 uur in kokend water. Je kunt ze ook een nacht laten staan.
Doe de havermout
gemengde noten
6 eetlepels maple syrup
cacaopoeder
hazelnootpasta
snufje zout en het water in een keukenmachine en maal het fijn. Het moet een beetje plakkerig zijn.
Bekleed een kleine springvorm met bakpapier en verdeel de mix over de bodem. Druk deze goed aan.
Doe vervolgens alle ingrediënten voor de cheesecake topping in de keukenmachine
dit zijn: de cashewnoten
kokosyoghurt
kokosolie
bevroren bessen
5 eetlepels maple syrup
vanille
citroensap en een scheutje water. Laat draaien totdat je een mooi egaal mengsel hebt.
Giet de mix over de bodem in de springvorm. Zet de taart nu in de vriezer en laat de bovenste laag stollen. De taart blijft een beetje smeuig
dus direct opeten. Maar dat vinden we niet erg toch? ;) Top de taart eventueel af met de blauwe bessen en hazelnoten voor een mooi plaatje.
Mis geen enkele aanbieding en heerlijke recepten meer, meld aan voor de nieuwsbrief.
Je winkelmand is leeg.
Terug naar de webshop
Er is zoveel vraag naar onze heerlijke producten, dat we nu een tweede oven hebben in onze bakkerij. Daardoor lopen we helaas wel achter met produceren en kan het dus langer duren voor jouw favoriete producten weer op voorraad zijn. We doen ons uiterste best om alles bij te werken en zo snel mogelijk weer toe te voegen aan de webshop.