Snijd 2
5 stengel rabarber in stukjes en voeg 130g aardbeien toe
in een pan met een klein laagje water.
Kook door tot het een smeuïg geheel is zonder stukjes
voeg naar voorkeur agavesiroop toe
Snijd de overige rabarber en aardbei in stukjes en houd apart.
Vet een cakeblik in en verwarm de oven voor op 180°C.
Doe de havervlokken in de blender en maal tot meel.
Neem een mengkom en voeg alle ingrediënten samen
voeg als laatste de rabarber compote toe.
Meng ook de overgebleven aardbeien en kleine stukjes rabarber door het deeg.
Doe het beslag in de cakevorm en bak in ongeveer 55 minuten gaar. Laat goed afkoelen voor je hem stort en serveert.
Mis geen enkele aanbieding en heerlijke recepten meer, meld aan voor de nieuwsbrief.
Je winkelmand is leeg.
Terug naar de webshop
Er is zoveel vraag naar onze heerlijke producten, dat we nu een tweede oven hebben in onze bakkerij. Daardoor lopen we helaas wel achter met produceren en kan het dus langer duren voor jouw favoriete producten weer op voorraad zijn. We doen ons uiterste best om alles bij te werken en zo snel mogelijk weer toe te voegen aan de webshop.