Wanneer je kokos en/of kersen uit de vriezer gebruikt
laat deze dan ontdooien.
Breng de (plantaardige) melk aan de kook. Voeg hier de havermout
geraspte kokos en het snufje zout aan toe en kook al roerend in ongeveer 5 minuutjes gaar.
Hak de amandelen grof. Verdeel de havermoutpap over twee kommetjes. Garneer met de kokosstukjes
kersen en amandelen. Heb je extra geraspte kokos over? Strooi dit er nog een beetje extra overheen!
Mis geen enkele aanbieding en heerlijke recepten meer, meld aan voor de nieuwsbrief.
Je winkelmand is leeg.
Terug naar de webshop
Er is zoveel vraag naar onze heerlijke producten, dat we nu een tweede oven hebben in onze bakkerij. Daardoor lopen we helaas wel achter met produceren en kan het dus langer duren voor jouw favoriete producten weer op voorraad zijn. We doen ons uiterste best om alles bij te werken en zo snel mogelijk weer toe te voegen aan de webshop.