Authentieke biologische
nederlandse Graanpletterij sinds 1977

Webshop: Gratis verzending binnen Nederland vanaf € 25,- | Binnen 3 werkdagen verzonden

Kokoshavermout met kersen en amandelen

15
Glutenvrije Havermout 750 gram

Ingrediënten

  • 80 gram (glutenvrije) havermout
  • 400 milliliter (plantaardige) melk
  • 2 eetlepels geraspte kokos
  • 100 gram (diepvries) kokosstukjes
  • 100 gram (diepvries) kersen
  • Handje geblancheerde amandelen
  • snuf zout

Bereidingswijze

1

Wanneer je kokos en/of kersen uit de vriezer gebruikt, laat deze dan ontdooien.

2

Breng de (plantaardige) melk aan de kook. Voeg hier de havermout, geraspte kokos en het snufje zout aan toe en kook al roerend in ongeveer 5 minuutjes gaar.

3

Hak de amandelen grof. Verdeel de havermoutpap over twee kommetjes. Garneer met de kokosstukjes, kersen en amandelen. Heb je extra geraspte kokos over? Strooi dit er nog een beetje extra overheen!