0

Kokoshavermout met kersen en amandelen

15 Havermout 2 personen

Ingrediënten

  • 80 gram (glutenvrije) havermout
  • 400 milliliter (plantaardige) melk
  • 2 eetlepels geraspte kokos
  • 100 gram (diepvries) kokosstukjes
  • 100 gram (diepvries) kersen
  • Handje geblancheerde amandelen
  • snuf zout

Bereidingswijze

1

Wanneer je kokos en/of kersen uit de vriezer gebruikt

2

laat deze dan ontdooien.

3

Breng de (plantaardige) melk aan de kook. Voeg hier de havermout

4

geraspte kokos en het snufje zout aan toe en kook al roerend in ongeveer 5 minuutjes gaar.

5

Hak de amandelen grof. Verdeel de havermoutpap over twee kommetjes. Garneer met de kokosstukjes

6

kersen en amandelen. Heb je extra geraspte kokos over? Strooi dit er nog een beetje extra overheen!

Havermout

Havermout

1,99

Meer inspiratie?
Download ons GRATIS magazine!