Authentieke biologische
nederlandse Graanpletterij sinds 1977

Kokoscake met bramen en frambozen

60 min
Havermout

Ingrediënten

  • 200g de Halm Havermout
  • 100g zelfrijzend bakmeel
  • 75g kokosrasp
  • 3 eieren
  • 200ml amandelmelk
  • 3 eetlepels agave siroop of honing
  • Snufje zout
  • Handvol verse bramen
  • Handvol verse frambozen
  • Snufje kaneel

Bereidingswijze

1

Verwarm de oven voor op 180°C en bekleed de bakvorm met een vel bakpapier.

2

Mix alle ingrediënten behalve het fruit door elkaar. Voeg wanneer nodig nog wat honing/agave siroop en/of kaneel toe.

3

Halveer het fruit en mix deze door het deeg. Houd wat fruit achter de hand voor bovenop de cake.

4

Vul de bakvorm en strijk glad met een lepel. Druk het overige fruit in het beslag en zet 40 minuten in de oven.

5

Laat de cake goed afkoelen! Om extra te genieten kun je natuurlijk nog een bolletje ijs toevoegen!