Snijd de kip in stukjes en marineer deze in de ketjap manis (+/-20 min).
Verwarm de oven voor op 180°C. Leg een vel bakpapier op een bakplaat.
Pak de twee borden doe in het ene bord de havermout samen met de kipkruiden en klop in het andere bord het eiwit los.
Doop de kipstukjes eerst in het eiwit en bedek ze dan goed met het havermoutmengsel.
Rijg vervolgens de stukjes kip aan een prikker en leg deze verspreid over de bakplaat.
Bak de spiesjes in +/- 25 minuten gaar.
Mis geen enkele aanbieding en heerlijke recepten meer, meld aan voor de nieuwsbrief.
Je winkelmand is leeg.
Terug naar de webshop
Er is zoveel vraag naar onze heerlijke producten, dat we nu een tweede oven hebben in onze bakkerij. Daardoor lopen we helaas wel achter met produceren en kan het dus langer duren voor jouw favoriete producten weer op voorraad zijn. We doen ons uiterste best om alles bij te werken en zo snel mogelijk weer toe te voegen aan de webshop.