0

Havermoutcake met appel

60 minuten Havermout 10 personen

Ingrediënten

  • 200 gram Meesters van De Halm havermout
  • 3 eieren
  • 200 gram appelmoes
  • 1 appel in kleine stukjes
  • 4 theelepel bakpoeder
  • 1 eetlepel gemalen kaneel
  • 100 gram geroosterde hazelnoten
  • 80 gram rozijnen
  • snufje zout

Bereidingswijze

1

Verwarm de oven voor op 180 graden celcius. Vet de cakevorm in met een bakspray of leg een bakbapier in de bakvorm.

2

Voeg in een kom de havermout

3

eieren

4

de appel

5

appelmoes

6

bakpoeder

7

kaneel en het zout toe. Mix deze goed door elkaar.

8

Hak de hazelnoten klein. Voeg deze

9

samen met de rozijnen toe aan het beslag.

10

Doe het beslag in de cakevorm en bak deze in ongeveer 45 minuten gaar.

[ti_wishlists_addtowishlist product_id="1815"]
Havermout

Havermout

1,99

Meer inspiratie?
Download ons GRATIS magazine!