0

Havermoutcake met appel

60 minuten Havermout 10 personen

Ingrediënten

  • 200 gram Meesters van De Halm havermout
  • 3 eieren
  • 200 gram appelmoes
  • 1 appel in kleine stukjes
  • 4 theelepel bakpoeder
  • 1 eetlepel gemalen kaneel
  • 100 gram geroosterde hazelnoten
  • 80 gram rozijnen
  • snufje zout

Bereidingswijze

1

Verwarm de oven voor op 180 graden celcius. Vet de cakevorm in met een bakspray of leg een bakbapier in de bakvorm.

2

Voeg in een kom de havermout

3

eieren

4

de appel

5

appelmoes

6

bakpoeder

7

kaneel en het zout toe. Mix deze goed door elkaar.

8

Hak de hazelnoten klein. Voeg deze

9

samen met de rozijnen toe aan het beslag.

10

Doe het beslag in de cakevorm en bak deze in ongeveer 45 minuten gaar.

Havermout

Havermout

1,99

Meer inspiratie?
Download ons GRATIS magazine!