0

Havermoutblini’s met geitenkaas en honing

30 min Havermout 4 personen

Ingrediënten

  • 100g De Halm Havermout
  • fijngemalen
  • 25g De Halm havermout
  • 1 eieren
  • 250ml melk
  • Snufje zout
  • 1 etl zonnebloemolie
  • 20 plakjes geitenkaas
  • 1tl vloeibare honing
  • Handje pijnboompitten

Bereidingswijze

1

Doe de fijngemalen havermout in een ruime kom. Meng de eieren en een deel van de melk door de bloem. Roer de havermout

2

het zout en beetje bij beetje de rest van de melk door het beslag. Laat het beslag 1 uur staan.

3

Roer het beslag goed door en verhit wat olie in een koekenpan.

4

Giet wat beslag in de koekenpan zodat je een dikke pannenkoek krijgt. Bak de pannenkoek op middelhoog vuur gaar en bruin aan beide kanten. Laat de pannenkoek afkoelen.

5

Steek met een glas rondjes uit de pannenkoek. Leg op elke pannenkoek een plakje geitenkaas

6

wat honing en drie pijnboompitjes.

Havermout

Havermout

1,99

Meer inspiratie?
Download ons GRATIS magazine!