0

Havermoutblini’s met geitenkaas en honing

30 min Havermout 4 personen

Ingrediënten

Bereidingswijze

1

Doe de fijngemalen havermout in een ruime kom. Meng de eieren en een deel van de melk door de bloem. Roer de havermout

2

het zout en beetje bij beetje de rest van de melk door het beslag. Laat het beslag 1 uur staan.

3

Roer het beslag goed door en verhit wat olie in een koekenpan.

4

Giet wat beslag in de koekenpan zodat je een dikke pannenkoek krijgt. Bak de pannenkoek op middelhoog vuur gaar en bruin aan beide kanten. Laat de pannenkoek afkoelen.

5

Steek met een glas rondjes uit de pannenkoek. Leg op elke pannenkoek een plakje geitenkaas

6

wat honing en drie pijnboompitjes.

Add to Wishlist
Havermout

Havermout

1,99

Meer inspiratie?
Download ons GRATIS magazine!