Havermoutblini’s met geitenkaas en honing

30 min
Havermout

Ingrediënten

  • 100g De Halm Havermout, fijngemalen
  • 25g De Halm havermout
  • 1 eieren
  • 250ml melk
  • Snufje zout
  • 1 etl zonnebloemolie
  • 20 plakjes geitenkaas
  • 1tl vloeibare honing
  • Handje pijnboompitten

Bereidingswijze

1

Doe de fijngemalen havermout in een ruime kom. Meng de eieren en een deel van de melk door de bloem. Roer de havermout, het zout en beetje bij beetje de rest van de melk door het beslag. Laat het beslag 1 uur staan.

2

Roer het beslag goed door en verhit wat olie in een koekenpan.

3

Giet wat beslag in de koekenpan zodat je een dikke pannenkoek krijgt. Bak de pannenkoek op middelhoog vuur gaar en bruin aan beide kanten. Laat de pannenkoek afkoelen.

4

Steek met een glas rondjes uit de pannenkoek. Leg op elke pannenkoek een plakje geitenkaas, wat honing en drie pijnboompitjes.