Havermoutblini’s met geitenkaas en honing

30 min
Havermout

Bereidingswijze

1

Doe de bloem in een ruime kom. Meng de eieren en een deel van de melk door de bloem. Roer de haver¬mout, het zout en beetje bij beetje de rest van de melk door het beslag. Laat het beslag 1 uur staan.

2

Roer het beslag goed door.

3

Verhit wat olie in een koekenpan en giet er wat beslag in. Bak de koekenpan op middelhoog vuur gaar en bruin aan beide kanten. Laat de pannenkoek afkoelen.

4

Steek met een glas rondjes uit de pannenkoek. Leg op elke pannenkoek een plakje geitenkaas, wat honing en drie pijnboompitjes.

Ingrediënten

  • 100g bloem
  • 1 eieren
  • 250ml melk
  • 25g De Halm havermout
  • Snufje zout
  • 1 etl zonnebloemolie
  • 20 plakjes geitenkaas
  • 1tl vloeibare honing
  • Handje pijnboompitten