0

Havermout uit de Magnetron

3 minuten Havermout 1 personen

Met gebruik van de magnetron heb je je bakje havermout zo op tafel staan, zonder extra afwas! Met onze biologische havermout van Nederlandse bodem kun je er zeker van zijn dat je van een duurzaam ontbijtje geniet.

Ingrediënten

  • 40 gram havermout
  • 150 milliliter (haver)melk
  • een paar plakjes banaan
  • 15 gram pecannoten
  • 1/2 eetlepel ahornsiroop

Bereidingswijze

1

Doe de melk en de havermout in een kommetje. Roer even door elkaar en zet het schaaltje dan in de magnetron.

2

Verwarm de havermoutpap 1,5 minuten op 170 Watt. Haal het schaaltje daarna uit de magnetron en roer de pap door.

3

Zet de havermout terug in de magnetron en verwarm de pap nog eens 0,5 minuten op 700 Watt. (afhankelijk van het type magnetron kan de tijd wat afwijken)

4

Garneer de havermout met wat plakjes banaan, pecannoten en ahornsiroop.

Add to Wishlist
Havermout

Havermout

1,99

Meer inspiratie?
Download ons GRATIS magazine!

Welcome to

My Rewards

Become a member

Join our loyalty program to unlock exclusive perks and rewards.

Ways to earn

Powered by WPLoyalty

Ways to earn


Way to earns are empty. Contact admin.