0

Havermout uit de Magnetron

3 minuten Havermout 1 personen

Ingrediënten

  • 40 gram havermout
  • 150 milliliter (haver)melk
  • een paar plakjes banaan
  • 15 gram pecannoten
  • 1/2 eetlepel ahornsiroop

Bereidingswijze

1

Doe de melk en de havermout in een kommetje. Roer even door elkaar en zet het schaaltje dan in de magnetron.

2

Verwarm de havermoutpap 1,5 minuten op 170 Watt. Haal het schaaltje daarna uit de magnetron en roer de pap door.

3

Zet de havermout terug in de magnetron en verwarm de pap nog eens 0,5 minuten op 700 Watt. (afhankelijk van het type magnetron kan de tijd wat afwijken)

4

Garneer de havermout met wat plakjes banaan, pecannoten en ahornsiroop.

Add to Wishlist
Havermout

Havermout

1,99

Meer inspiratie?
Download ons GRATIS magazine!