Verwarm de oven voor op 200 graden Celcius en bekleed twee bakplaten met bakpapier
Blend in de keukenmachine 60 gram van de kaas
de eieren
havermout
zout
knoflookpoeder en oregano. Voeg het samen tot een bol en verdeel deze in twee. Vorm op de bakplaten de bodem van de pizza. LET OP! De pizzabodem rijst niet. Dus vorm hem zo dik of dun als je hem zou willen hebben.
Bak de bodems ongeveer 25 minuten in de oven.
Haal de bodems uit de oven en verdeel de pastasaus erover. Voeg de mozarella
geraspte kaas
basilicum en nog wat oregano toe en bak dit nog ongeveer 5-10 minuutjes in de oven. Klaar!
Mis geen enkele aanbieding en heerlijke recepten meer, meld aan voor de nieuwsbrief.
Je winkelmand is leeg.
Terug naar de webshop
Er is zoveel vraag naar onze heerlijke producten, dat we nu een tweede oven hebben in onze bakkerij. Daardoor lopen we helaas wel achter met produceren en kan het dus langer duren voor jouw favoriete producten weer op voorraad zijn. We doen ons uiterste best om alles bij te werken en zo snel mogelijk weer toe te voegen aan de webshop.