Verwarm de oven voor op 200 graden Celcius en bekleed twee bakplaten met bakpapier
Blend in de keukenmachine 60 gram van de kaas
de eieren
havermout
zout
knoflookpoeder en oregano. Voeg het samen tot een bol en verdeel deze in twee. Vorm op de bakplaten de bodem van de pizza. LET OP! De pizzabodem rijst niet. Dus vorm hem zo dik of dun als je hem zou willen hebben.
Bak de bodems ongeveer 25 minuten in de oven.
Haal de bodems uit de oven en verdeel de pastasaus erover. Voeg de mozarella
geraspte kaas
basilicum en nog wat oregano toe en bak dit nog ongeveer 5-10 minuutjes in de oven. Klaar!
Mis geen enkele aanbieding en heerlijke recepten meer, meld aan voor de nieuwsbrief.
Your cart is currently empty.
Return to Shop
We hebben onze muesli’s verbeterd. Het kan zijn dat je bij je bestelling nog verpakkingen krijgt met de oude receptuur, al met de nieuwe, of een mix. We maken natuurlijk eerst de voorraad van de oude recepturen op. Als je een zak met de nieuwe receptuur hebt is deze te herkennen aan de groene sticker met “Nieuw recept” op de voorkant.