Snijd de aardbeien in plakjes. Meng ze met een scheutje sap en ahornsiroop en zet in de koelkast om te marineren.
Maak beslag van eieren, yoghurt, havermout en geprakte banaan. Voeg hier ook nog wat sap aan toe om het beslag dunner te maken.
Doe wat olie in een koekenpan en laat dit goed heet worden.
Leg vervolgens kleine hoopjes beslag in de pan en zorg dat de pannenkoekjes aan beide kanten goed gebakken zijn.
Om het nog wat feestelijker te maken kun je de pannenkoekjes uitsteken met een ❤ vormpje!
Leg de aardbeien- en pannenkoekenhartjes op een bord samen met wat blauwe bessen en Griekse yoghurt of slagroom! Schenk er nog wat Ahorn siroop overheen.
Mis geen enkele aanbieding en heerlijke recepten meer, meld aan voor de nieuwsbrief.
Je winkelmand is leeg.
Terug naar de webshop
Er is zoveel vraag naar onze heerlijke producten, dat we nu een tweede oven hebben in onze bakkerij. Daardoor lopen we helaas wel achter met produceren en kan het dus langer duren voor jouw favoriete producten weer op voorraad zijn. We doen ons uiterste best om alles bij te werken en zo snel mogelijk weer toe te voegen aan de webshop.