0

Haverkoeken met witte chocolade en pistachenoten

30min. Havermout 12 personen

Ingrediënten

  • 100 gram havermout
  • 100 gram zelfrijzend bakmeel
  • 25 gram lijnzaad
  • 100 gram roomboter
  • 25 gram honing
  • 1 theelepel kaneel
  • 2 eetlepels appelmoes
  • 70 gram pistachenoten
  • 70 gram witte chocolade

Bereidingswijze

1

Verwarm de oven voor op 170 graden Celsius.

2

Smelt de boter in de magnetron. Meng de honing

3

appelmoes en de boter in een kleine kom.

4

Meng in een grote kom de overige ingrediënten op de pistachenoten en witte chocolade na.

5

Voeg het mengsel met de boter toe aan de kom met overige ingrediënten en mix het met een houten lepel goed door elkaar.

6

Hak de pistachenoten en witte chocolade in grove stukken. Roer deze door het mengsel.

7

Bekleed een bakplaat met bakpapier. Rol met je handen balletjes van het deeg met een doorsnede van ongeveer 3 cm. Druk deze plat tussen je handen of op het bakpapier.

8

Doe de koekjes voor ongeveer 15-20 minuten in de oven totdat de randjes mooi bruin zijn gebakken.

9

Doe de koekjes voor ongeveer 15-20 minuten in de oven totdat de randjes mooi bruin zijn gebakken.

Havermout
Tijdelijk uitverkocht

Havermout

1,99 1,69

Meer inspiratie?
Download ons GRATIS magazine!