Verwarm de oven voor op 170 graden Celsius.
Smelt de boter in de magnetron. Meng de honing
appelmoes en de boter in een kleine kom.
Meng in een grote kom de overige ingrediënten op de pistachenoten en witte chocolade na.
Voeg het mengsel met de boter toe aan de kom met overige ingrediënten en mix het met een houten lepel goed door elkaar.
Hak de pistachenoten en witte chocolade in grove stukken. Roer deze door het mengsel.
Bekleed een bakplaat met bakpapier. Rol met je handen balletjes van het deeg met een doorsnede van ongeveer 3 cm. Druk deze plat tussen je handen of op het bakpapier.
Doe de koekjes voor ongeveer 15-20 minuten in de oven totdat de randjes mooi bruin zijn gebakken.
Mis geen enkele aanbieding en heerlijke recepten meer, meld aan voor de nieuwsbrief.
Je winkelmand is leeg.
Terug naar de webshop
Er is zoveel vraag naar onze heerlijke producten, dat we nu een tweede oven hebben in onze bakkerij. Daardoor lopen we helaas wel achter met produceren en kan het dus langer duren voor jouw favoriete producten weer op voorraad zijn. We doen ons uiterste best om alles bij te werken en zo snel mogelijk weer toe te voegen aan de webshop.