Snipper de ui heel fijn. Vermeng in een schaal de uisnippers
havermout
geraspte kaas
ei
bouillon en tijm.
Voeg zout en peper naar smaak toe. Laat dit mengsel één uur staan. Dit kan ook de dag van tevoren gedaan worden. Bewaar het mengsel maximaal twee dagen in de koelkast.
Voeg nog wat melk of water toe tot er een dik beslag ontstaat.
Verhit wat olie in een koekenpan en bak de haverkaaskoekjes hierin aan beide kanten goed bruin.
Mis geen enkele aanbieding en heerlijke recepten meer, meld aan voor de nieuwsbrief.
Je winkelmand is leeg.
Terug naar de webshop
Er is zoveel vraag naar onze heerlijke producten, dat we nu een tweede oven hebben in onze bakkerij. Daardoor lopen we helaas wel achter met produceren en kan het dus langer duren voor jouw favoriete producten weer op voorraad zijn. We doen ons uiterste best om alles bij te werken en zo snel mogelijk weer toe te voegen aan de webshop.