Verwarm de oven voor op 180 graden Celcius en bekleed een bakplaat met bakpapier.
Meng in een middelgrote kom de droge ingrediënten door elkaar: de havermout, bloem, kaneel, bakpoeder en zout.
Smelt in een magnetronbestendige bak de kokosolie in 30-45 seconden. Voeg hier de eieren aan toe en meng goed door elkaar. Doe er daarna ook de ahoornsiroop, pindakaas en vanille extract doorheen. Meng ook dit goed door elkaar.
Voeg nu de droge en natte ingrediënten bij elkaarsamen met de chocolade chips en meng alles tot één geheel. Zet 10 minuutjes in de koelkast om af te koelen.
Gebruik een ijsschep of twee eetlepels om gelijke bollen op de bakplaat te leggen. Druk ze aan totdat ze een centimeter of twee dik zijn. Bak in 20 minuten gaar en laat afkoelen
Mis geen enkele aanbieding en heerlijke recepten meer, meld aan voor de nieuwsbrief.
Je winkelmand is leeg.
Terug naar de webshop