Verwarm in een steelpan de ragout en voeg de kruiden toe.
Maal het mengsel in een blender tot het vlees fijn is.
Doe het vlees terug in de steelpan en voeg al roerende de havermout toe.
Voeg wat bloem toe zodat er een deeg ontstaat. Haal van het vuur en laat afkoelen.
Kook de 4 eieren in 7 minuten
laat ze schrikken en pel ze. Laat afkoelen.
Klop het 5e ei los in een schaaltje en doe het paneermeel op een bord.
Bedek de eieren met een laag ragout en rol de bal door het paneermeel. Ga hiermee door het losgeklopte ei en nogmaals door het paneermeel.
Verhit in een koekenpan een ruime laag olie. leg de ballen hierin en bak ze rondom bruin.
Mis geen enkele aanbieding en heerlijke recepten meer, meld aan voor de nieuwsbrief.
Je winkelmand is leeg.
Terug naar de webshop
Er is zoveel vraag naar onze heerlijke producten, dat we nu een tweede oven hebben in onze bakkerij. Daardoor lopen we helaas wel achter met produceren en kan het dus langer duren voor jouw favoriete producten weer op voorraad zijn. We doen ons uiterste best om alles bij te werken en zo snel mogelijk weer toe te voegen aan de webshop.