0

Dutch-oatmealbaby

35 minuten Havermout 4 personen

Ingrediënten

  • 3 eieren
  • 150 milliliter (plantaardige) melk
  • 75 gram havermout
  • 2 eetlepels kaneel
  • 2 theelepels citroenrasp

Bereidingswijze

1

Vet je gietijzeren pan in met olie en zet je pan in de oven en verwarm hem voor op 225 graden Celcius. Maal nu de havermout tot meel. Als je geen koffiebonen maler hebt doe alle ingrediënten dan in een blender zodat de havermout op die manier fijn wordt.

2

Klop de eieren en de melk los met een garde of een vork.

3

Voeg nu de rest van de ingrediënten er geleidelijk bij en klop alles goed door of blend in de blender (het blijft een glad en dun mengsel).

4

Als de oven is voorverwarmd trek je een ovenwant aan (!!!) en haal je de pan uit de oven en doe je er een stukje roomboter in van circa 30/40 gram zodat je pan ingevet is. Verdeel de boter goed.

5

Stort nu het mengsel in de pan en zet hem terug in de oven en bak je baby in 20 minuutjes goudbruin.

Havermout

Havermout

1,99

Meer inspiratie?
Download ons GRATIS magazine!