Verwarm de oven voor op 180 graden en vet een muffinbakvorm in.
Klop de eieren luchting in ongeveer 10 minuten.
Doe de havermout in een blender of keukenmachine en maak het zo fijn als meel.
Meng het havermeel met zout
de baksoda en de maanzaad. Voeg daarna de Griekse yoghurt
citroensap en citroenrasp toe aan het droge mengsel.
Vouw daarna de luchtig geklopte eieren door het beslag en schenk het in de bakvormpjes. Bak ze in ongeveer 30 minuten gaar. Tip: meng een eetlepel citroensap met flink wat poedersuiker om een glazuur te maken. Schenk deze over de muffins als ze goed afgekoeld zijn.
Mis geen enkele aanbieding en heerlijke recepten meer, meld aan voor de nieuwsbrief.
Je winkelmand is leeg.
Terug naar de webshop
Er is zoveel vraag naar onze heerlijke producten, dat we nu een tweede oven hebben in onze bakkerij. Daardoor lopen we helaas wel achter met produceren en kan het dus langer duren voor jouw favoriete producten weer op voorraad zijn. We doen ons uiterste best om alles bij te werken en zo snel mogelijk weer toe te voegen aan de webshop.