Carrot cake oatmeal cookies met creamcheese dip
30min. 15 personenIngrediënten
- 100g havermout
- 90g amandelmeel (normaal meel kan ook)
- 1
- 5 theelepel bakpoeder
- 1
- 5 theelepel speculaaskruiden
- snufje zout
- 2 grote eetlepels kokosolie of boter
- 1 eiwit op kamertemperatuur
- 1 theelepel vanille essence
- 75ml melk
- 60ml maple syrup
- 70 gram geraspte wortel
Bereidingswijze
1
Verwarm de oven voor op 160 graden celsius en leg bakpapier op de bakplaat.
2
Meng de havermout
3
het meel
4
de bakpoeder
5
speculaaskruiden en het zout in een kom.
6
Meng in een andere kom de kokosolie (of boter)
7
het eiwit en de vanille essence. Doe er daarna de maple syrup and milk. Voeg hier daarna de droge ingrendienten aan toe en mix deze
8
Laat het deeg 30 minuten koelen in de koelkast. Hierdoor kun je straks makkelijker balletjes vormen.
9
Leg kleine 'balletjes' deeg op het bakpapier met behulp van twee eetlepels. Druk ze een beetje plat
10
Bak de koekjes 10-15 minuten in de voorverwarmde oven.