Verwarm de oven voor op 160 graden celsius en leg bakpapier op de bakplaat.
Meng de havermout
het meel
de bakpoeder
speculaaskruiden en het zout in een kom.
Meng in een andere kom de kokosolie (of boter)
het eiwit en de vanille essence. Doe er daarna de maple syrup and milk. Voeg hier daarna de droge ingrendienten aan toe en mix deze
Laat het deeg 30 minuten koelen in de koelkast. Hierdoor kun je straks makkelijker balletjes vormen.
Leg kleine 'balletjes' deeg op het bakpapier met behulp van twee eetlepels. Druk ze een beetje plat
Bak de koekjes 10-15 minuten in de voorverwarmde oven.
Mis geen enkele aanbieding en heerlijke recepten meer, meld aan voor de nieuwsbrief.
Je winkelmand is leeg.
Terug naar de webshop
Er is zoveel vraag naar onze heerlijke producten, dat we nu een tweede oven hebben in onze bakkerij. Daardoor lopen we helaas wel achter met produceren en kan het dus langer duren voor jouw favoriete producten weer op voorraad zijn. We doen ons uiterste best om alles bij te werken en zo snel mogelijk weer toe te voegen aan de webshop.