0

Carrot cake oatmeal cookies met creamcheese dip

30min. Havermout 15 personen

Ingrediënten

  • 100g havermout
  • 90g amandelmeel (normaal meel kan ook)
  • 1
  • 5 theelepel bakpoeder
  • 1
  • 5 theelepel speculaaskruiden
  • snufje zout
  • 2 grote eetlepels kokosolie of boter
  • 1 eiwit op kamertemperatuur
  • 1 theelepel vanille essence
  • 75ml melk
  • 60ml maple syrup
  • 70 gram geraspte wortel

Bereidingswijze

1

Verwarm de oven voor op 160 graden celsius en leg bakpapier op de bakplaat.

2

Meng de havermout

3

het meel

4

de bakpoeder

5

speculaaskruiden en het zout in een kom.

6

Meng in een andere kom de kokosolie (of boter)

7

het eiwit en de vanille essence. Doe er daarna de maple syrup and milk. Voeg hier daarna de droge ingrendienten aan toe en mix deze

8

Laat het deeg 30 minuten koelen in de koelkast. Hierdoor kun je straks makkelijker balletjes vormen.

9

Leg kleine 'balletjes' deeg op het bakpapier met behulp van twee eetlepels. Druk ze een beetje plat

10

Bak de koekjes 10-15 minuten in de voorverwarmde oven.

Havermout

Havermout

1,99

Meer inspiratie?
Download ons GRATIS magazine!