Een explosie van zoet, zacht, smeuïg en extreem lekker! En wat zo leuk is, ze zijn ook nog eens super simpel te maken!
Verwarm de oven voor op 175 graden Celsius.
Smelt de boter in een pan. Mix vervolgens de basterdsuiker
bloem
havermout
backing soda en gesmolten boter tot je smeuïg deeg hebt.
Neem een ovenschaal bekleed met bakpapier
en gebruik de helft van het deeg om een bodem te maken in de ovenschaal. Zet de schaal voor 10 min in de oven.
Smelt de karamel fudge samen met de kookroom tot een gladde massa
laat deze afkoelen.
Haal de ovenschaal uit de oven (laat de oven aan!) en giet de karamelsaus voorzichtig over het deeg.
Voeg hier eventueel de chocolade chips aan toe. Vervolgens maak je bovenop de karamelsaus een tweede laag deeg.
Zet dit alles nog 20/25 minuten in de oven. Laat helemaal afkoelen en snijd de caramelitos in stukjes.
Mis geen enkele aanbieding en heerlijke recepten meer, meld aan voor de nieuwsbrief.
Je winkelmand is leeg.
Terug naar de webshop