Verwarm de oven voor op 180 graden Celcius en vet een cakeblik in.
Meng in een grote kom de gesmolten boter en de volle yoghurt. Prak de bananen met een vork en voeg deze ook toe aan de kom. Klop er daarna de eieren en het vanille extract doorheen.
Voeg nu de droge ingrediënten toe: het zelfrijzend bakmeel
de 4-korenvlokken
baksoda
kaneel
nootmuskaat en het zout. Mix alles tot een mooi beslag.
Schenk het beslag in het cakeblik en bak het brood in ongeveer 45 minuten gaar.
Mis geen enkele aanbieding en heerlijke recepten meer, meld aan voor de nieuwsbrief.
Je winkelmand is leeg.
Terug naar de webshop
Er is zoveel vraag naar onze heerlijke producten, dat we nu een tweede oven hebben in onze bakkerij. Daardoor lopen we helaas wel achter met produceren en kan het dus langer duren voor jouw favoriete producten weer op voorraad zijn. We doen ons uiterste best om alles bij te werken en zo snel mogelijk weer toe te voegen aan de webshop.