Verwarm de oven voor op 180 graden Celcius en vet een cakeblik in.
Meng in een grote kom de gesmolten boter en de volle yoghurt. Prak de bananen met een vork en voeg deze ook toe aan de kom. Klop er daarna de eieren en het vanille extract doorheen.
Voeg nu de droge ingrediënten toe: het zelfrijzend bakmeel
de 4-korenvlokken
baksoda
kaneel
nootmuskaat en het zout. Mix alles tot een mooi beslag.
Schenk het beslag in het cakeblik en bak het brood in ongeveer 45 minuten gaar.
Mis geen enkele aanbieding en heerlijke recepten meer, meld aan voor de nieuwsbrief.
Your cart is currently empty.
Return to Shop
We hebben onze muesli’s verbeterd. Het kan zijn dat je bij je bestelling nog verpakkingen krijgt met de oude receptuur, al met de nieuwe, of een mix. We maken natuurlijk eerst de voorraad van de oude recepturen op. Als je een zak met de nieuwe receptuur hebt is deze te herkennen aan de groene sticker met “Nieuw recept” op de voorkant.