Breng een pan water aan de kook en kook hierin de havergrutten in 20 minuten beetgaar.
Bereid ondertussen alvast het fruit voor. Snijd de mango en watermeloen in blokjes, snijd de kiwi in plakjes en snijd de muntblaadjes fijn.
Giet de havergrutten af en spoel ze af onder stromend water. Meng vervolgens de kokosmelk door de havergrutten.
Doe de havergrutten in een kom. Vul aan met het verse fruit, de muntblaadjes, kokoschips en wat partjes limoen. Maak de bowl helemaal af met wat Bonvita chocolade hartjes.
Mis geen enkele aanbieding en heerlijke recepten meer, meld aan voor de nieuwsbrief.
Je winkelmand is leeg.
Terug naar de webshop
Er is zoveel vraag naar onze heerlijke producten, dat we nu een tweede oven hebben in onze bakkerij. Daardoor lopen we helaas wel achter met produceren en kan het dus langer duren voor jouw favoriete producten weer op voorraad zijn. We doen ons uiterste best om alles bij te werken en zo snel mogelijk weer toe te voegen aan de webshop.