Begin met al het snijdwerk. Snijd de schil van de knolselderij en snijd hem in blokjes. Was de pastinaken en wortels en snijd deze in stukken. Maak de paddenstoelen schoon en snijd ze in tweeën of in vieren. Snipper de ui en snijd de knoflook fijn.
Verhit wat olijfolie in een pan en bak hierin de ui en knoflook. Voeg de knolselderij
pastinaken en wortels toe en bak deze 5 minuten mee.
Doe de havergrutten in de pan en giet hier een halve liter water bij. Voeg ook het bouillonblokje en de tijm toe. Doe de deksel op de pan en laat het geheel onder af en toe door roeren 30 minuten stoven. Voeg als het vocht verdampt is een scheut extra water toe.
Mis geen enkele aanbieding en heerlijke recepten meer, meld aan voor de nieuwsbrief.
Je winkelmand is leeg.
Terug naar de webshop
Er is zoveel vraag naar onze heerlijke producten, dat we nu een tweede oven hebben in onze bakkerij. Daardoor lopen we helaas wel achter met produceren en kan het dus langer duren voor jouw favoriete producten weer op voorraad zijn. We doen ons uiterste best om alles bij te werken en zo snel mogelijk weer toe te voegen aan de webshop.