Verwarm de oven voor op 220 graden Celcius.
Meng het water met de gist in een kom en laat even staan tot de gist is opgelost.
Voeg nu de speltmeel, havergrutten en het zout toe en kneed tot je een deegbal hebt en dek de kom af met een vochtige theedoek of plastic folie en laat 1 uur rijzen.
Haal nu de deegbol uit de kom en leg hem in een ingevette of met bak papier bekleede pan en laat nog 20 min staan.
Doe de pan nu in de voorverwarmde oven en bak het brood circa 40 min goudbruin.
Mis geen enkele aanbieding en heerlijke recepten meer, meld aan voor de nieuwsbrief.
Je winkelmand is leeg.
Terug naar de webshop
Er is zoveel vraag naar onze heerlijke producten, dat we nu een tweede oven hebben in onze bakkerij. Daardoor lopen we helaas wel achter met produceren en kan het dus langer duren voor jouw favoriete producten weer op voorraad zijn. We doen ons uiterste best om alles bij te werken en zo snel mogelijk weer toe te voegen aan de webshop.