0

Met havergrutten en kippengehakt gevulde puntpaprika

30 min Havergrutten 2 personen

Ingrediënten

  • 80g de Halm Havergrutten
  • 160ml water
  • 2 puntpaprika’s
  • 100g gekruid kippengehakt
  • 40g zachte geitenkaas
  • Snufje peper en zout
  • 3 el honing

Bereidingswijze

1

Kook de havergrutten met het water in zo’n 20/25 minuten gaar

2

roer regelmatig met een houten lepel door de grutten.

3

Snijd ondertussen de paprika’s in de lengte doormidden en snijd de zaadlijsten weg.

4

Bak het kippengehakt rul en maak een crème van de honing met geitenkaas en het snufje zout/peper.

5

Wanneer de havergrutten klaar zijn meng je deze met het kippengehakt en als laatste voeg je de crème toe. Vul vervolgens de paprika’s met het mengsel.

Meer inspiratie?
Download ons GRATIS magazine!