Kook de havergrutten volgens de verpakking.
Stoom de broccoli en de wortel in vijf minuten beetgaar.
Verhit een pan op het vuur en voeg, wanneer deze heet is, wat olie toe. Fruit hierin de knoflook en de gember. Voeg dan de broccoli, wortel, rode peper en de rode kool toe en bak deze nog zo’n vijf minuten mee.
Voeg dan de havergrutten, bosui, sojasaus en het limoensap toe. Bak op hoog vuur voor 3-5 minuten en schep regelmatig om. Breng eventueel op smaak met zout en peper, sojasaus of wat extra limoensap.
Serveer warm met wat geroosterde sesamzaadjes ter garnering.
"Stir fry, ook wel roerbakken genoemd, is een techniek waarbij een gerecht op hoog vuur in hete olie wordt gebakken. Deze vegan stir fry maak je met veel groenten als broccoli, wortel en rode kool en een flinke hoeveelheid heerlijke havergrutten. Klaar in 30 minuten!" - Miriam, The Veggie Reporter The Veggie Reporter ontwikkelde dit heerlijke recept voor ons. Op haar blog vind je de makkelijkste, lekkerste en meest creatieve plantaardige recepten en blogposts.
Mis geen enkele aanbieding en heerlijke recepten meer, meld aan voor de nieuwsbrief.
Your cart is currently empty.
Return to Shop
We hebben onze muesli’s verbeterd. Het kan zijn dat je bij je bestelling nog verpakkingen krijgt met de oude receptuur, al met de nieuwe, of een mix. We maken natuurlijk eerst de voorraad van de oude recepturen op. Als je een zak met de nieuwe receptuur hebt is deze te herkennen aan de groene sticker met “Nieuw recept” op de voorkant.