Kook de havergrutten volgens de verpakking.
Stoom de broccoli en de wortel in vijf minuten beetgaar.
Verhit een pan op het vuur en voeg, wanneer deze heet is, wat olie toe. Fruit hierin de knoflook en de gember. Voeg dan de broccoli, wortel, rode peper en de rode kool toe en bak deze nog zo’n vijf minuten mee.
Voeg dan de havergrutten, bosui, sojasaus en het limoensap toe. Bak op hoog vuur voor 3-5 minuten en schep regelmatig om. Breng eventueel op smaak met zout en peper, sojasaus of wat extra limoensap.
Serveer warm met wat geroosterde sesamzaadjes ter garnering.
"Stir fry, ook wel roerbakken genoemd, is een techniek waarbij een gerecht op hoog vuur in hete olie wordt gebakken. Deze vegan stir fry maak je met veel groenten als broccoli, wortel en rode kool en een flinke hoeveelheid heerlijke havergrutten. Klaar in 30 minuten!" - Miriam, The Veggie Reporter The Veggie Reporter ontwikkelde dit heerlijke recept voor ons. Op haar blog vind je de makkelijkste, lekkerste en meest creatieve plantaardige recepten en blogposts.
Mis geen enkele aanbieding en heerlijke recepten meer, meld aan voor de nieuwsbrief.
Je winkelmand is leeg.
Terug naar de webshop
Er is zoveel vraag naar onze heerlijke producten, dat we nu een tweede oven hebben in onze bakkerij. Daardoor lopen we helaas wel achter met produceren en kan het dus langer duren voor jouw favoriete producten weer op voorraad zijn. We doen ons uiterste best om alles bij te werken en zo snel mogelijk weer toe te voegen aan de webshop.