Doe de havergrutten in een pan met dubbel zo veel water. Breng aan de kook en zet het vuur klein. Laat het voor +/- 25 min sudderen tot het water is opgenomen en de grutten gaar zijn.
Neem de havergrutten van het vuur en voeg een scheutje rijstazijn toe.
Snijd ondertussen de mango
avocado en zalm in repen.
Neem het sushi Nori blad en leg deze op de bamboe rolmat. Spreid de havergrutten uit en laat aan de bovenkant een stuk van 7 centimeter onbedekt.
Leg de avocado
mango en zalm van links naar rechts op de havergrutten. Rol tot een mooie strakke sushi rol en snij deze in mooie stukken.
Maak de combinaties die jij lekker vind en serveer met wasabi en gember.
Mis geen enkele aanbieding en heerlijke recepten meer, meld aan voor de nieuwsbrief.
Je winkelmand is leeg.
Terug naar de webshop
Er is zoveel vraag naar onze heerlijke producten, dat we nu een tweede oven hebben in onze bakkerij. Daardoor lopen we helaas wel achter met produceren en kan het dus langer duren voor jouw favoriete producten weer op voorraad zijn. We doen ons uiterste best om alles bij te werken en zo snel mogelijk weer toe te voegen aan de webshop.