Havergruttenrisotto met kastanjechampignons

45 min
Havergrutten

Ingrediënten

  • 250g De Halm havergrutten
  • 100g kastanjechampignons
  • Olijfolie
  • 1 ui gesnipperd
  • 1tl knoflook puree
  • 1dl droge witte wijn
  • 7dl kippenbouillon
  • 60g Parmezaanse kaas
  • 4 gemarineerde rundersteaks
  • Snufje peper en zout
  • 80g rucola

Bereidingswijze

1

Snijd de kastanjechampignons in stukken.

2

Verhit in een pan wat olie en bak de ui en knoflook glazig. Voeg hier vervolgens de havergrutten aan toe en bak deze even mee.

3

Blus het geheel met de droge witte wijn op hoog vuur.

4

Voeg vervolgens de kastanje champignons toe en beetje bij beetje de bouillon. Wacht steeds tot het vocht is opgenomen voor je weer bouillon toevoegt. Voeg eventueel nog wat water toe als de rijst niet gaar is.

5

Meng als laatste de Parmezaanse kaas en boter door het geheel.

6

Bak de steaks aan naar persoonlijke voorkeur. Serveer met de rucola.