Snijd de kastanjechampignons in stukken.
Verhit in een pan wat olie en bak de ui en knoflook glazig. Voeg hier vervolgens de havergrutten aan toe en bak deze even mee.
Blus het geheel met de droge witte wijn op hoog vuur.
Voeg vervolgens de kastanje champignons toe en beetje bij beetje de bouillon. Wacht steeds tot het vocht is opgenomen voor je weer bouillon toevoegt. Voeg eventueel nog wat water toe als de rijst niet gaar is.
Meng als laatste de Parmezaanse kaas en boter door het geheel.
Bak de steaks aan naar persoonlijke voorkeur. Serveer met de rucola.
Mis geen enkele aanbieding en heerlijke recepten meer, meld aan voor de nieuwsbrief.
Je winkelmand is leeg.
Terug naar de webshop
Er is zoveel vraag naar onze heerlijke producten, dat we nu een tweede oven hebben in onze bakkerij. Daardoor lopen we helaas wel achter met produceren en kan het dus langer duren voor jouw favoriete producten weer op voorraad zijn. We doen ons uiterste best om alles bij te werken en zo snel mogelijk weer toe te voegen aan de webshop.