Havergruttencurry

45 min
Havergrutten

Bereidingswijze

1

Doe de Havergrutten in de pan en voeg het dubbele aan water toe. Zorg dat het water kookt en laat het vervolgens op klein vuurtje +/- 30min gaar worden, roer het af en toe door.

2

Verhit een kokenpan of wok met de kokosolie. bak de kip gaar en voeg vervolgens de gesneden groenten toe.

3

Doe voor de saus 2 el currypasta in een pan en voeg de kokosmelk toe. Roer dit goed door terwijl je het naar het kookpunt brengt.

4

Serveer de havergrutten en groenten met de currysaus.

Ingrediënten

  • 200g De Halm havergrutten
  • Water
  • ¼ gesneden rode paprika
  • ¼ gesneden groene paprika
  • ½ rode ui
  • 200g kipfilet, in stukjes
  • Kokosolie
  • 2 el rode curry pasta
  • 200ml kokosmelk