Een keer wat anders in de keuken met onze heerlijke Havergruttenrisoto. Havergrutten hebben een super lekkere nootachtige smak en kan je prima vervangen voor rijst, couscous, bulgur of quino.
Breng wat water in een pan aan de kook met de runderbouillon. Voeg hier de havergrutten aan toe en laat het 20 minuten koken. Let op dat je af en toe goed roert zodat het niet blijft plakken.
Snijd de ui
courgette en knoflook en kip. Verhit een wokpan en bak de gesneden kip 3 minuten.
Voeg hierna de ui courgette en knoflook toe en bak nog 2 minuten mee. Voeg als laatste de spinazie en de havergrutten toe in de pan en laat het nog even 2 minuten sudderen.
Voeg als garnering de pijnboompitjes toe en je gerecht is klaar om opgegeten te worden!
Mis geen enkele aanbieding en heerlijke recepten meer, meld aan voor de nieuwsbrief.
Je winkelmand is leeg.
Terug naar de webshop
Er is zoveel vraag naar onze heerlijke producten, dat we nu een tweede oven hebben in onze bakkerij. Daardoor lopen we helaas wel achter met produceren en kan het dus langer duren voor jouw favoriete producten weer op voorraad zijn. We doen ons uiterste best om alles bij te werken en zo snel mogelijk weer toe te voegen aan de webshop.