Havergrutten pompoen curry

30 min

Ingrediënten

  • 200g de Halm Havergrutten
  • 400 gr pompoenblokjes
  • 50g pompoenpitten
  • 200g kipfilet (in blokjes)
  • 200g verse groenten naar keuze (bv ui/paprika/tomaat)
  • 3 eetlepels curry pasta
  • 150 ml bouillon
  • 100 ml kokosroom/kokosmelk

Bereidingswijze

1

Zet een pan op het vuur met de bouillon en de havergrutten. Kook deze in zo’n 20 minuten gaar, vergeet niet af en toe te roeren en voeg water toe wanneer nodig.

2

Bak de kipfilet in wat olie. Snijd ondertussen de verse groenten in stukjes en bak ze in een scheutje olie gaar.

3

Voeg de kokosroom/melk toe samen met de pompoen en curry toe. Voeg eventueel nog een scheut water toe.

4

Laat het geheel een minuut of 20 pruttelen tot de pompoen zacht geworden is. Bak als laatste de pompoenpitten kort aan en decoreer hier je gerecht mee. Smakelijk!