Kook de havergrutten volgens de aanwijzingen op de verpakking. Roer ⅔ van de rijstazijn door de rijst als deze nog warm is. Laat de havergrutten afkoelen.
Snijd ondertussen de zalm in blokjes van 1 cm. Snijd het steeltje van de halve rode peper en snijd het vruchtvlees fijn. Meng de zalm met de peper, sojasaus en olie. Zet tot gebruik afgedekt in de koelkast.
Snijd de komkommer en mango in stukjes en Besprenkel met de rest van de rijstazijn. Snijd de avocado’s overlangs doormidden en verwijder de pit. Schep het vruchtvlees uit de schil en snijd in plakjes.
Verdeel de rijst over kommen. Verdeel de zalm, komkommer, mango, wakame en avocado erover. Bestrooi de zalm met het sesamzaad.
Mis geen enkele aanbieding en heerlijke recepten meer, meld aan voor de nieuwsbrief.
Je winkelmand is leeg.
Terug naar de webshop