Spoel de havergrutten grondig af met behulp van een fijne zeef en koud water. Wel de nasikruiden in 100ml lauwwarm water.
Kook in een ruime hoeveelheid water de havergrutten in ongeveer 20 minuten gaar. Snijd ondertussen de prei
ui
knoflook en spitskool fijn en bak deze ongeveer 5 minuten op laag vuur in een grote wokpan/hapjespan.
Voeg de nasikruiden toe en bak op middelhoog vuur nogmaals 5 minuten.
Spoel de havergrutten na het koken nogmaals af in de zeef. Doe dit totdat het water wat onderuit de zeef komt helder is
zodat je mooie losse korrels krijgt.
Voeg de havergrutten toe aan de pan met groenten en bak deze ongeveer 5 minuutjes op middelhoog vuur mee. Breng op smaak met zout en peper.
Mis geen enkele aanbieding en heerlijke recepten meer, meld aan voor de nieuwsbrief.
Je winkelmand is leeg.
Terug naar de webshop