Soms kom je iets tegen en denk je: "Dat lijkt me een rare smaakcombinatie!". Toen we dit bedachten, hadden we een beetje hetzelfde gevoel. Maar wat spinazie, een eitje en wat avocado: het blijkt echt een heerlijke topping voor je hartige pap van havergrutten.
Doe de havergrutten in een pan met het water. Zet het vuur halfhoog en laat het langzaam sudderen tot de grutten gaar zijn. Dit duurt ongeveer 30 minuten, maar blijf regelmatig roeren. Als het heel erg aan de bodem plakt, doordat het dik wordt, voeg dan voorzichtig nog wat water toe. Breng op smaak met zout en peper.
Zet een tweede pannetje water op. Kook de eieren tot je gewenste hardheid. Haal ze uit de pan en laat de eieren schrikken. Hergebruik het pannetje voor de volgende stap.
Voeg de olijfolie toe aan het pannetje van net. Doe hier de spinazie bij en laat het slinken. Doe de pap in een kom en maak af met het eitje en de spinazie.
Mis geen enkele aanbieding en heerlijke recepten meer, meld aan voor de nieuwsbrief.
Je winkelmand is leeg.
Terug naar de webshop