0

Groene Pesto Havergrutten

30 minuten Havergrutten 2 personen

Ingrediënten

  • 200 gram havergrutten
  • 600 milliliter water
  • 5 eetlepels basillicum pesto
  • 1 eetlepel dille
  • 1 eetlepel Italiaanse kruiden
  • Snufje zout en peper
  • Serveer eventueel met verse veldsla

Bereidingswijze

1

Breng het water aan de kook en voeg daarbij 200 g havergrutten.

2

Kook de havergrutten circa 10 minuten (al dente) tot 20 minuten (zacht/romig).

3

Je kan natuurlijk ook meer of minder bereiden. Denk hier aan bij de bereiding: Je neemt 1 deel havergrutten en 3 delen water. Dit kook je dan 10 tot 20 minuten, afhankelijk van je eigen smaak!

4

Voeg de kruiden toe en laat nog circa 3 min. pruttelen.

5

Doe de deksel op de pan en laat nog 5 - 10 min staan en de havergrutten zijn klaar om opgediend te worden.

Meer inspiratie?
Download ons GRATIS magazine!