Breng het water aan de kook en voeg daarbij 200 g havergrutten.
Kook de havergrutten circa 10 minuten (al dente) tot 20 minuten (zacht/romig).
Je kan natuurlijk ook meer of minder bereiden. Denk hier aan bij de bereiding: Je neemt 1 deel havergrutten en 3 delen water. Dit kook je dan 10 tot 20 minuten, afhankelijk van je eigen smaak!
Voeg de kruiden toe en laat nog circa 3 min. pruttelen.
Doe de deksel op de pan en laat nog 5 - 10 min staan en de havergrutten zijn klaar om opgediend te worden.
Mis geen enkele aanbieding en heerlijke recepten meer, meld aan voor de nieuwsbrief.
Your cart is currently empty.
Return to Shop
We hebben onze muesli’s verbeterd. Het kan zijn dat je bij je bestelling nog verpakkingen krijgt met de oude receptuur, al met de nieuwe, of een mix. We maken natuurlijk eerst de voorraad van de oude recepturen op. Als je een zak met de nieuwe receptuur hebt is deze te herkennen aan de groene sticker met “Nieuw recept” op de voorkant.