Spoel de havergrutten goed af onder de kraan.
Doe 200 ml koud water in de pan en voeg de havergrutten toe. Breng aan de kook en laat 2 minuten zachtjes koken
Leg de deksel op de pan en laat het geheel minimaal 3 uur staan of zet de pan een nachtje in de koelkast.
Snijd de komkommer
rode ui
cherrytomaatjes en voeg toe aan de havergrutten.
Maak een dressing van de griekse yoghurt
olie
peper/zout en basilicum en roer goed door elkaar.
Meng de dressing door het steel-cut oats mengsel. Garneer als laatste met de olijven
Mis geen enkele aanbieding en heerlijke recepten meer, meld aan voor de nieuwsbrief.
Your cart is currently empty.
Return to Shop
We hebben onze muesli’s verbeterd. Het kan zijn dat je bij je bestelling nog verpakkingen krijgt met de oude receptuur, al met de nieuwe, of een mix. We maken natuurlijk eerst de voorraad van de oude recepturen op. Als je een zak met de nieuwe receptuur hebt is deze te herkennen aan de groene sticker met “Nieuw recept” op de voorkant.