Indruk maken met een spectaculair oosters gerecht? Met deze gevulde ananas gaat dat zeker lukken!
Spoel de havergrutten af onder de kraan. Kook ze vervolgens met 300 ml water onder regelmatig doorroeren in +/- 20 minuten gaar.
Bak ondertussen de garnalen samen met de knoflook puree.
Snij de ananas in de lengte door midden en hol deze uit.
Voeg de stukjes ananas samen met de lente uien (eventueel gesneden chili peper) en cashewnoten aan de garnalen toe.
Voeg als laatste de havergrutten samen met de sojasaus en sesamolie toe en bak het nog even op hoog vuur.
Vul vervolgens de uitgeholde ananas voor een heerlijk feestelijke maaltijd!
Mis geen enkele aanbieding en heerlijke recepten meer, meld aan voor de nieuwsbrief.
Je winkelmand is leeg.
Terug naar de webshop
Er is zoveel vraag naar onze heerlijke producten, dat we nu een tweede oven hebben in onze bakkerij. Daardoor lopen we helaas wel achter met produceren en kan het dus langer duren voor jouw favoriete producten weer op voorraad zijn. We doen ons uiterste best om alles bij te werken en zo snel mogelijk weer toe te voegen aan de webshop.