Verwarm de oven voor op 175 graden en bekleed een bakplaat met bakpapier.
Snijd de pompoen en pastinaken in stukken. Snijd de rode uien en bieten in parten. Verdeel de groenten over de bakplaat en giet hier wat olijfolie overheen. Breng op smaak met zout
peper
rozemarijn en honing. Zet de bakplaat in de oven en rooster de groenten 40 minuten.
Breng een pan water aan de kook. Voeg de havergrutten het bouillonblokje toe. Kook de havergrutten in 15 tot 20 minuten gaar.
Serveer de havergrutten met de geroosterde groenten.
Mis geen enkele aanbieding en heerlijke recepten meer, meld aan voor de nieuwsbrief.
Je winkelmand is leeg.
Terug naar de webshop
Er is zoveel vraag naar onze heerlijke producten, dat we nu een tweede oven hebben in onze bakkerij. Daardoor lopen we helaas wel achter met produceren en kan het dus langer duren voor jouw favoriete producten weer op voorraad zijn. We doen ons uiterste best om alles bij te werken en zo snel mogelijk weer toe te voegen aan de webshop.