Verwarm de oven voor op 190 graden Celcius.
Mix in een kom de havergrutten, gehakte walnoten, kokosrasp, chocolade druppels en kaneel.
Doe in een andere kom de dadel en giet hier 1 eetlepel kokend water overheen. Prak de dadel met een vork tot een fijne paste, voeg de banaan toe en prak ook deze fijn.
Doe het banaan-dadel mengsel bij de droge ingrediënten, en voeg e plantaardige melk en vanille toe. Roer tot het een geheel is.
Doe het mengsel in een ovenschaaltje en leg bovenop eventueel nog wat extra chocolade druppels en wat overgebleven plakjes banaan.
Bak de grutten voor ongeveer 50 minuten in de oven. Laat even afkoelen en serveer eventueel met vers fruit en (plantaardige) yoghurt.
Hilde van healthyhabits ontwikkelde dit heerlijke recept. Op haar instagram vind je inspiratie voor de meest heerlijke ontbijtjes!
Mis geen enkele aanbieding en heerlijke recepten meer, meld aan voor de nieuwsbrief.
Je winkelmand is leeg.
Terug naar de webshop