Verwarm de oven voor op 180 graden.
Verhit wat olijfolie in een pan. Snipper de ui en bak deze 5 minuten. Kook ondertussen de bloemkoolroosjes 4 minuten. Giet af en zet op zij.
Voeg de champignons, het komijnpoeder, kerriepoeder en de mosterd toe en bak deze 3 minuten mee. Voeg de haverroom
Voeg de haverroom de bouillon en de kaas toe. Roer tot een saus.
Snijd de bloemkool in roosjes. Doe de havergrutten in een ovenschaal en leg hier de bloemkool op. Giet de saus in de ovenschaal en strooi eventueel nog wat extra kaas over de bovenkant. Bak de ovenschotel 30 minuten in de oven.
Mis geen enkele aanbieding en heerlijke recepten meer, meld aan voor de nieuwsbrief.
Je winkelmand is leeg.
Terug naar de webshop
Er is zoveel vraag naar onze heerlijke producten, dat we nu een tweede oven hebben in onze bakkerij. Daardoor lopen we helaas wel achter met produceren en kan het dus langer duren voor jouw favoriete producten weer op voorraad zijn. We doen ons uiterste best om alles bij te werken en zo snel mogelijk weer toe te voegen aan de webshop.