Meng de avond van tevoren het chiazaad met de melk. Laat ongeveer 10 minuten staan zodat het chiazaad kan binden.
Voeg vervolgens de havermout, kaneel en courgette toe. Roer het geheel goed door. Zet gedurende de nacht afgedekt weg in de koelkast.
Pak je ontbijtje de volgende ochtend uit de koelkast en roer even door. Is hij te droog geworden? Voeg dan nog extra (plantaardige) melk toe. Garneer met plakjes fruit, (plantaardige) yoghurt of kwark en eventueel kokosrasp en cacao nibs.
Mis geen enkele aanbieding en heerlijke recepten meer, meld aan voor de nieuwsbrief.
Je winkelmand is leeg.
Terug naar de webshop
Er is zoveel vraag naar onze heerlijke producten, dat we nu een tweede oven hebben in onze bakkerij. Daardoor lopen we helaas wel achter met produceren en kan het dus langer duren voor jouw favoriete producten weer op voorraad zijn. We doen ons uiterste best om alles bij te werken en zo snel mogelijk weer toe te voegen aan de webshop.