Verwarm de oven voor op 200 graden Celcius. Prik met een vork een aantal keer in de zoete aardappel en pof deze in ongeveer 30-40 minuten in de oven totdat het gaar is (snijd de aardappel in, is deze zacht? Dan is hij gaar!). Wil je snel een ontbijtje op tafel hebben? Dan kun je de aardappel ook een avond van te voren poffen
Laat de aardappel even afkoelen, verwijder de schil en prak fijn. Meng in een kom de zoete aardappel, een halve banaan, de amandelpasta, kaneel, vanille en plantaardige melk. Klop tot een romig geheel met behulp van een mixer of garde.
Verdeel de granola over twee glaasjes en voeg daarna het zoete aardappelmengsel toe. Top het af met de (plantaardige) kwark en garneer met de andere helft van de banaan en eventueel met kokos en pecannoten.
Hilde van healthyhabits ontwikkelde dit heerlijke recept. Op haar instagram vind je inspiratie voor de meest heerlijke ontbijtjes!
Mis geen enkele aanbieding en heerlijke recepten meer, meld aan voor de nieuwsbrief.
Your cart is currently empty.
Return to Shop
We hebben onze muesli’s verbeterd. Het kan zijn dat je bij je bestelling nog verpakkingen krijgt met de oude receptuur, al met de nieuwe, of een mix. We maken natuurlijk eerst de voorraad van de oude recepturen op. Als je een zak met de nieuwe receptuur hebt is deze te herkennen aan de groene sticker met “Nieuw recept” op de voorkant.