Verwarm de oven voor op 180 graden. Knip van het bakpapier reepjes van zo'n 25 centimeter. Leg in elk vormpje van de siliconen muffinvorm twee reepjes bakpapier kruislings over elkaar. Laat de reepjes bakpapier boven de vormpjes uit steken, zo kun je de taartjes straks gemakkelijk uit de vorm trekken.
Verwarm de boter of kokosolie in een pannetje tot deze gesmolten is. Doe de granola in een blender of keukenmachine en vermaal deze tot een grof kruim. Voeg dit toe aan de gesmolten boter of olie.
Doe het granolamengsel in de muffinvormpjes. Druk de kruimels goed aan op de bodem. Zet de bodempjes in de oven en bak deze 10 minuten. Laat ze daarna buiten de oven afkoelen.
Meng de kwark met de ahornsiroop en het vanille extract.
Los de agaragar op in een pannetje met een scheut kokend water, voeg het daarna toe aan het kwarkmengsel.
Giet het mengsel vervolgens in de springvorm. Laat de taartjes vervolgens volledig opstijven in de koelkast. Dit duurt minimaal 2 a 3 uur of maak de taartje ’s avonds en laat ze een nacht in de koelkast opstijven.
Werk de taartjes mooi af met frambozen. Houd een paar frambozen apart voor de garnering en prak de rest met een vork tot puree. Verdeel deze over de taartjes en leg op elk taartje een of twee hele frambozen.
Mis geen enkele aanbieding en heerlijke recepten meer, meld aan voor de nieuwsbrief.
Je winkelmand is leeg.
Terug naar de webshop
Er is zoveel vraag naar onze heerlijke producten, dat we nu een tweede oven hebben in onze bakkerij. Daardoor lopen we helaas wel achter met produceren en kan het dus langer duren voor jouw favoriete producten weer op voorraad zijn. We doen ons uiterste best om alles bij te werken en zo snel mogelijk weer toe te voegen aan de webshop.